Európai Parlament

Deutsch Tamás: Közös európai kérdés, hogy megállítjuk-e a migrációt

2019. 01. 07.

Az ellenzéki pártok vezetői láthatóan a saját, nem túl nagy szavazóbázisuknak egy törpe minoritását jelentő radikális, agresszív fellépést elváró kisebbségnek akarnak megfelelni. Lényeges látni, hogy megint kivillantották a foguk fehérjét – mondta Deutsch Tamás az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A fideszes EP-képviselő szerint a hazai ellenzék, az európai parlamenti képviselőin keresztül rendkívül következetesen és határozottan bevándorláspárti politikát képvisel az Európai Parlamentben (EP). Nem volt olyan EP-előterjesztés, amely bevándorláspárti előterjesztésként ne nyerte volna el ezen pártok EP-képviselőinek a támogatását. Magyarországon ugyanezt csinálják a Jobbikkal kiegészülve – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Deutsch Tamás emlékeztetett rá, hogy az ellenzék támadta a Stop-Soros törvényjavaslatot, amely gátat szab az illegális migrációt támogató civil szervezetek (NGO) magyarországi működésének. Nem szavazták meg azt az alkotmánymódosítást sem, amely alkotmányos védelmet ad a magyar polgároknak, hogy ne lehessen európai uniós döntéssel illegális migránsokat Magyarországra telepíteni.
Az ellenzéki pártok közötti közös nevező a bevándorláspárti politika, amelyet a gyakorlatban évek óta követnek Magyarországon és az európai politikában. Ráadásul ezek a pártok kedden tüntetést szerveznek Brüsszelben. A megmozdulás sztárfellépője pedig a bevándorláspárti politika egyik ikonja, Judith Sargentini lesz – hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás.

Csuklóból kell ironizálni, ha valaki Soros-tervről beszél, de azért lássuk be Magyarországon a magunk mögött hagyott hetek, néha rendkívül agresszív, erőszakos utcai demonstrációinak a népszerűsítésében egy olyan sajtóbirodalom vette ki az oroszlánrészét, amelynek szinte minden elemét Soros György alapítványai finanszírozzák – fogalmazott az EP-képviselő.

Lelepleződött a magyarországi bevándorláspárti ellenzék, amikor december 30-án arról egyeztettek a Soros György által finanszírozott állítólagos civil szervezetekkel, hogyan folytassák az utcai tüntetéseket – jelentette ki.

Európában és Magyarországon is bajban vannak a bevándorláspárti politikai erők. Az emberek azt szeretnék, hogy megvédjék az érdekeiket, és hogy Magyarország megmaradjon Magyarországnak. Nem akarnak bevándorlókat – szögezte le a kormánypárti politikus.

A 2019-es európai parlamenti választásoknak végre megvan az a közös európai témája, melyet oly sokszor hiányoltak. A közös európai kérdés, hogy véget vetünk-e a bevándorláspárti politika őrületének és megtartjuk Európát az európaiaknak, vagy hagyjuk változatlanul folyni a dolgokat – mutatott rá.

Láthatjuk, hogy amikor véleménynyilvánítási lehetőséget kapnak az európai polgárok, akkor azt mondják, a saját biztonságuk, gyarapodásuk, a személyes céljaik elérése a fontos, azonban ezt fenyegeti a bevándorláspárti politika – mondta.

Velkovics Vilmos kérdésre reagálva közölte: a 2019-es európai parlamenti választásokat megelőző kampányt 27 EU-s tagországban a bevándorláspárti erők és a bevándorlást elutasító erők közötti küzdelem fogja jellemezni.

Ha a nemzetállamok egymással kooperáló, sok kérdésben egymással versengő együttműködése helyett egy birodalmi központból irányított szervezetté válik az Európai Unió, akkor az európai polgárok alattvalóknak érzik magukat – jelentette ki az EP-képviselő.

EchoTV