Deutsch Tamás: Mi minden erőnkkel megvédjük a gyermekek és a szülők jogait

2021. 06. 29.

Gyurcsányné, Cseh Katalin, Ujhelyi és társaik lelkesen megszavazták az Európai Parlamentben azt az őrültséget, hogy a férfiak is szülhessenek, miközben az európai baloldal, az európai liberálisok és a brüsszeli bürokraták mindenféle szemenszedett hazugságokat szajkózva, egymásra licitálva támadták a magyar parlament által elfogadott gyermekvédelmi törvényt – olvasható Deutsch Tamás Facebook-bejegyzésében.

A fideszes európai parlamenti képviselő kifejtette: Gyurcsányné, Cseh Katalin, Ujhelyi, Gyöngyösi és társaik minden elképzelhető és szinte elképzelhetetlen eszközzel egymásra licitálva immár évek óta dolgoznak azon, hogy a fake news információkra alapozott, Magyarország elleni támadások ürügyén elvegyék a saját országuktól a jogszerűen járó európai uniós forrásokat.

A hazánk ellen intézett támadássorozatban most Cseh Katalin emelte a licitet, aki Mark Rutte egyik legjobb magyarországi tanítványaként a magyarok térdre kényszerítéséért ügyködik, nagy lelkesedéssel.

Hozzátette: Rutte holland miniszterelnök ugyanis múlt csütörtökön elmondta a Magyarország ellen intézett legújabb támadássorozat igazi célját, amikor nyilvánosan kijelentette, hogy Magyarország térde kényszerítése az egyértelmű szándékuk.

Ezután Cseh Katalin, Rutte európai pártjának politikusa a magyarok térdre kényszerítése érdekében az európai helyreállítási alap Magyarországnak járó forrásainak, több mint 2500 milliárd forintnak a megvonását kezdeményezte az Európai Bizottság elnökénél. Tette mindezt annyira aljas módon, hogy a román frakcióvezetőjével közösen írt levelében olyan szigorú intézkedéseket követelt, amelyek csak és kizárólag Magyarországra vonatkoznának, és ráadásul teljesen ellentétesek a helyreállítási alap uniós jogszabályával – fejtette ki a fideszes európai parlamenti képviselő.

„Kedves Cseh Katalin, áskálódjanak akárhogyan, mi minden erőnkkel megvédjük a gyermekek és a szülők elidegeníthetetlen jogait, és megvédjük a magyar embereknek járó uniós forrásokat is! Ennyi” – zárta a Facebook-bejegyzését Deutsch Tamás.

magyarnemzet.hu