Európai Parlament

Felháborító színjáték, amit Brüsszel előad a migránskártyákról

2019. 04. 13.

Felháborító színjáték, amit Brüsszel előad a migránskártyákról – hangsúlyozta Deutsch Tamás szombati sajtótájékoztatóján.
A Fidesz EP-képviselője emlékeztetett arra, hogy több hete várják a polgárok, hogy Brüsszel végre egyenesen és őszintén válaszoljon a migránskártyákkal kapcsolatos kérdésekre, miután kiderült, hogy a szír terroristavezér is kapott ilyen kártyát. Deutsch Tamás hangsúlyozta, felháborító színjáték, amit Brüsszel előad a migránskártyákról.
A Fidesz EP-képviselője kifejtette, először letagadták, hogy lenne ilyen program, majd amikor kiderült, hogy van, akkor hosszú hónapokon át titkolóztak és félrebeszéltek róla. Hozzátette, végül beismerték, hogy az Európai Bizottság támogatja a migránskártya programot.
Deutsch Tamás kifejtette, ezek anonim kártyák, amelyen nem szerepel név. Hozzátette, szemben azokkal a szigorú szabályokkal, amelyek az európai unió állampolgáraira vonatkozik. 
A Fidesz EP-képviselője elmondta, az Európai Bizottság heti nyilatkozatában közölte, hogy „nagyon sikeresnek” tartják a migránskártya programot. Hozzátette, a bizottság sikeresnek tart egy olyan programot, amelyben ellenőrizetlen módon, névtelen migránskártyákat kapnak tömegesen az Európai Unió területére érkező illegális bevándorlók.
Deutsch Tamás hangsúlyozta, Brüsszel feltűnően kerüli a tiszta beszédet a migránskártyákról. Elmondta, márciusban minden eddiginél több migránskártyát osztogattak szét. Kifejtette, 69 ezer pénzzel feltöltött kártyát osztottak szét, döntő részét férfiaknak, akik között nem tudjuk, hány Hassan F-hez hasonló terrorista lehet.
Deutsch Tamás közölte, nem véletlen kerüli a tiszta beszédet a brüsszeli bürokraták, hiszen ez a program teljesen leplezi a valós célt. Elmondta, minden eszközzel és bármi áron segíteni, ösztönözni, pénzelni a migrációt, még akkor is, hogy tisztában vannak vele, hogy a migrációval a terrorizmus is Európába érkezik, és a migránskártyák is alkalmasak a terroristák finanszírozására is.
A Fidesz EP-képviselője leszögezte, az a színjáték, amit Brüsszel előad a migránskártyákról pontosan jelzi, hogy a mostani bevándorláspárti brüsszeli vezetést Európa és az európai emberek biztonsága egyáltalán nem érdekli. 
A májusi választás tétje az, hogy megállíthatóvá válik-e az Európa felé áramló tömeges illegális bevándorlás, és le lehet-e váltani a bevándorláspárti politikusokat- mutatott rá a kormánypárti politikus. 
A Fidesz szerint a migránskártyákat meg kell szüntetni, és a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

(fidesz.hu)