Sport

1 % felajánlás – 100 % siker!

1 % felajánlás – 100 % siker!

2011. 04. 06.

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram! Kedves Barátunk!


1888-ban lelkes és elhivatott elődeink a sportba, a testedzésbe, a testgyakorlásba vetett hittel alapították meg a Magyar Testgyakorlók Körét. Szeretett kék-fehér klubunkat, az MTK-t.

Büszkék vagyunk múltunkra, sikereinkre.

Az asztalitenisztől és az atlétikától a futballon át az ökölvívásig és a vívásig számos sportág számtalan kiválósága öregbítette nagyszerű eredményeivel egyesületünk hírnevét. Az MTK sportolói 33 olimpiai-, 177 világ- és 83 Európa-bajnoki győzelemmel ajándékozták meg a szurkolóikat. Sikereik nem csak a kék-fehér, hanem a piros-fehér-zöld színeknek is dicsőséget hoztak.

Büszkék vagyunk mai sikereinkre is.

Benedek Dalma, Paksy Tímea, Szávay Ágnes, Ungvári Miklós, Gátai Róbert, Mike Róbert és még jó néhány sportolónk világ- és európa-bajnoki sikerekkel, nagy nemzetközi versenyeken aratott győzelmekkel a tarsolyában készül a londoni olimpiára.

És büszkén tekintünk a klub reményteljes jövőjére.

Száz és száz utánpótlás korú versenyzőnk, a jövő nagy bajnokai készülnek nap nap után mestereik irányításával a riói és az azt követő olimpiákra. És ezernél is több gyermek mozog, sportol, végez testgyakorlást az MTK tanfolyamain.


123 év múltán is az MTK a jövő sikereinek a klubja!

Személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával legyen Ön is a sikerek részese!Kérjük, támogassa sportolóinkat adója 1%-ának felajánlásával!

MTK Sportalapítvány
Adószám: 19010155 – 1 – 42Dr. Mincza-Nébald Ildikó                                          Dr. Deutsch Tamás
MTK általános alelnöke                                                      MTK elnöke