Sport

Búcsúzik a Hidegkuti Stadion

Búcsúzik a Hidegkuti Stadion

2014. 06. 03.

A klub keddi sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás, az MTK elnöke elmondta, az eseményre minden olyan korábbi futballistát meghívtak, aki valaha is viselte a kék-fehérek mezét, ők külön szektorban kapnak majd helyet. A mérkőzés mellett showműsorral és tűzijátékkal is készülnek a szervezők. Az OTP Bank Liga záró fordulójában sorra kerülő összecsapásra ingyenes lesz a belépés, ugyanakkor a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatának értelmében regisztrálni kell a mérkőzésre, ezt akár otthon az interneten keresztül, vagy a helyszínen is meg lehet tenni.

Arról, hogy a kék-fehérek addig hol játsszák hazai mérkőzéseiket, a szurkolók dönthetnek majd. Az eddig beérkezett szavazatok alapján a Vasas otthonául szolgáló Illovszky Stadion, illetve a Ferencváros hamarosan elkészülő új arénája között döntenek.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Torghelle Sándor, az együttes negyvenkétszeres válogatott támadója két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította lejáró szerződést. Az eseményen elhangzott, hogy a rutinos futballistára játékos pályafutása végeztével is számítanak a klubnál. A 32 éves futballista januárban a Videotontól került a csapathoz, és nagy szerepe volt abba, hogy a gárda kiharcolt a bennmaradást, ugyanis hét gólt szerzett.

MTI